Dvanásť rokov blogu Hockeytown Blog v číslach

MARTIN UŽÁK & PETR ŠILHAVÝ | 18.08.2021

Hockeytown Blog, jediný európsky blog o hokejovom klube Detroit Red Wings a jediný blog svojho druhu na slovenskom a českom internete, dnes oslavuje dvanáste narodeniny. Pri tejto príležitosti je tu dvanásť zaujímavých čísel z dvanásťročnej histórie blogu.

Obchodná známka Hockeytown s logom Detroit Red Wings

1 ... Hockeytown Blog začínal na serveri Blog.cz a v rokoch 2012 až 2016 bol jediným športovým blogom v autorskom klube Blog.cz, zverejňujúcom jedinečný obsah.

75 ... Články, ktoré tvoria elektronickú knihu Červené krídla, predstavujúcu to najlepšie z blogu Hockeytown Blog. E-kniha je k dispozícii zdarma a završuje misiu blogu.

148 ... Celkový počet krajín, z ktorých bol Hockeytown Blog dosiaľ navštívený.

320 ... Počet hlasov, ktoré Hockeytown Blog získal v súťaži o blog roka 2012. Súťaž prebiehala v roku 2012 pod záštitou mediálnej spoločnosti CET 21 (dnes TV Nova).

750 ... Celkový počet článkov, ktoré boli zverejnené na blogu Hockeytown Blog.

2017 ... Rok, kedy bol Hockeytown Blog presunutý zo svojej pôvodnej adresy z Blog.cz na adresu HockeytownBlog.sk pod systémom Blogger. Hockeytown Blog existuje na tejto adrese od 26. júna 2017. Prvý článok na novej adrese bol zverejnený 13. augusta 2017.

34.621 ... Počet jedinečných návštevníkov blogu Hockeytown Blog za kalendárny rok 2020. Ide o dosiaľ rekordnú jedinečnú návštevnosť blogu počas jedného kalendárneho roka.

83.619 ... Rekordný počet všetkých návštevníkov blogu Hockeytown Blog za jeden kalendárny rok. Rekord bol vytvorený v roku 2020. Počas tohto roka navštevovalo blog priemerne 228 návštevníkov denne, blog pritom zverejnil iba 70 nových článkov.

100.000 ... Celkový počet jedinečných návštevníkov blogu Hockeytown Blog k 30. júnu 2018. Hockeytown Blog týmto dosiahol svoj pôvodný hlavný cieľ.

200.000 ... Celkový počet jedinečných návštevníkov blogu Hockeytown Blog k 4. júnu 2021. Hockeytown Blog tým dosiahol svoj posledný cieľ.

205.204 ... Počet unikátnych návštevníkov, ktorí do dnešného dňa navštívili Hockeytown Blog.

419.736 ... Celkový počet návštevníkov, ktorí do dnešného dňa navštívili Hockeytown Blog.


Neprehliadnite:




© Martin Užák, Hockeytown Blog, 2009 – 2021

Umiestňovanie textov na iné stránky, ich rozširovanie tlačou a inými médiami je možné iba s písomným súhlasom autora.

Hockeytown Blog je nekomerčný projekt slúžiaci na vzdelávacie a prezentačné účely. Fotografie, ktoré nie sú vlastníctvom autora blogu, sú na blogu používané k nezištným redakčným účelom a k nezištnému novinárskemu spravodajstvu a publicistike v súvislosti s udalosťami, ktoré sú pre verejnosť zaujímavé a hodné zaznamenania v zmysle dodržania doktríny čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach. Napriek tomu, ak na tomto blogu nájdete svoju fotografiu, o ktorej si myslíte, že u nej nebola dodržaná licenčná schéma o možnostiach jej voľného zdieľania a využívania, alebo fotografiu, o ktorej si myslíte, že je v rozpore s doktrínou čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach, a neželáte si, aby sa na tomto blogu ďalej zobrazovala, kontaktujte ma, prosím.