Desať rokov blogu Hockeytown Blog v číslach

MARTIN UŽÁK & PETR ŠILHAVÝ | 18.08.2019

Hockeytown Blog, jediný európsky blog o hokejovom klube Detroit Red Wings a jediný blog svojho druhu na slovenskom a českom internete, dnes oslavuje desiate narodeniny. Pri tejto príležitosti je tu desať zaujímavých čísel z prvých desiatich rokov existencie blogu.


1... Hockeytown Blog začínal na serveri Blog.cz a v rokoch 2012 až 2016 bol jediným športovým blogom v autorskom klube Blog.cz, zverejňujúcom jedinečný obsah.

43... Originálne články, ktoré utvorili elektronickú knihu Red Wings Corner, vydanú v roku 2015. Väčšinu článkov z tejto knihy dodnes nájdete aj na blogu Hockeytown Blog.

145... Celkový počet krajín, z ktorých bol Hockeytown Blog doposiaľ navštívený.

320... Počet hlasov, ktoré Hockeytown Blog dostal v súťaži o blog roka 2012. Súťaž prebiehala na serveri Blog.cz pod záštitou spoločnosti CET 21 (dnes TV Nova).

606... Celkový počet dodnes zverejnených článkov na blogu Hockeytown Blog. 455 z nich nájdete zaradených pod jednotlivými tagmi, ďalších 151 je umiestnených v archíve.

1.252... Rekordný počet návštevníkov, ktorí Hockeytown Blog navštívili počas jedného dňa, podľa údajov zo štatistickej metriky Flag Counter. Rekord v dennej návštevnosti blogu bol vytvorený dňa 26. decembra 2016, kedy na blogu vyšiel článok k dvadsiatemu výročiu piatich gólov detroitského útočníka Sergeja Fiodorova v jednom zápase.

2017... Rok, kedy bol Hockeytown Blog presunutý zo svojej pôvodnej adresy z Blog.cz na adresu HockeytownBlog.sk pod systémom Blogger. Hockeytown Blog existuje na tejto adrese od 26. júna 2017. Prvý článok na novej adrese bol zverejnený 13. augusta 2017.

34.584... Počet unikátnych návštevníkov blogu Hockeytown Blog v kalendárnom roku 2018 podľa metriky Flag Counter. Ide o rekordnú ročnú návštevnosť blogu.

100.000... Celkový počet unikátnych návštevníkov blogu Hockeytown Blog podľa metriky Flag Counter, zaznamenaný 30. júna 2018. Hockeytown Blog tým dosiahol svoj dlhoročný hlavný cieľ, napriek tomu ďalej prináša jedinečné a originálne spracovávané informácie o Detroit Red Wings.

133.042... Počet unikátnych návštevníkov, ktorí doposiaľ navštívili blog Hockeytown Blog podľa metriky Flag Counter. Takmer 84 % z nich bolo zo Slovenska a z Česka.


Pozrite si tiež: Hockeytown Blog oslavuje desiate narodeniny




© Martin Užák, Hockeytown Blog, 2009 – 2021

Umiestňovanie textov na iné stránky, ich rozširovanie tlačou a inými médiami je možné iba s písomným súhlasom autora.

Hockeytown Blog je nekomerčný projekt slúžiaci na vzdelávacie a prezentačné účely. Fotografie, ktoré nie sú vlastníctvom autora blogu, sú na blogu používané k nezištným redakčným účelom a k nezištnému novinárskemu spravodajstvu a publicistike v súvislosti s udalosťami, ktoré sú pre verejnosť zaujímavé a hodné zaznamenania v zmysle dodržania doktríny čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach. Napriek tomu, ak na tomto blogu nájdete svoju fotografiu, o ktorej si myslíte, že u nej nebola dodržaná licenčná schéma o možnostiach jej voľného zdieľania a využívania, alebo fotografiu, o ktorej si myslíte, že je v rozpore s doktrínou čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach, a neželáte si, aby sa na tomto blogu ďalej zobrazovala, kontaktujte ma, prosím.