To 'naj' z blogu Hockeytown Blog v e-knihe zdarma

MARTIN UŽÁK | 18.08.2021

Hockeytown Blog, jediný európsky blog o hokejovom klube Detroit Red Wings a jediný blog svojho druhu na slovenskom a českom internete, zverejnil za dvanásť rokov svojej existencie celkom 750 jedinečných článkov. Tie najlepšie z nich nájdete v e-knihe Červené krídla.

Niektoré ilustrácie z elektronickej knihy Červené krídla (ilustrátor: Norbert Šátek)

Elektronická kniha Červené krídla pojednáva o vybraných osobnostiach, príbehoch, míľnikoch a zaujímavostiach z histórie hokejového klubu Detroit Red Wings. Predstavuje to najlepšie z blogu Hockeytown Blog a zároveň završuje jeho dvanásťročné pôsobenie.

E-knihu Červené krídla tvorí 75 starostlivo vybraných a pripravených statí a článkov, ktoré svojho času patrili na blogu Hockeytown Blog medzi najnavštevovanejšie či najčítanejšie, a ktoré medzi čitateľmi a návštevníkmi tohto blogu vyvolali najväčší ohlas. Je doplnená ilustráciami vybraných osobností od Norberta Šáteka, stovkami poznámok pod čiarou a prehľadnou časovou osou.

Mnohé články tejto e-knihy boli dosiaľ zverejnené iba na blogu Hockeytown Blog. E-kniha Červené krídla je teda reprezentatívnou ukážkou toho, čo bolo po celých dvanásť rokov hlavným krédom a veľkou pýchou blogu Hockeytown Blog: prináša súbor jedinečných informácií a poznatkov, ktoré v podobnej miere nespracovali a nepublikovali iné médiá.

Elektronická kniha Červené krídla je určená najmä čitateľom blogu Hockeytown Blog a dlhoročným, rozhľadeným priaznivcom Red Wings, ale to svoje si v nej nájde každý milovník NHL.


Pozrite si tiež:





© Martin Užák, Hockeytown Blog, 2009 – 2021

Umiestňovanie textov na iné stránky, ich rozširovanie tlačou a inými médiami je možné iba s písomným súhlasom autora.

Hockeytown Blog je nekomerčný projekt slúžiaci na vzdelávacie a prezentačné účely. Fotografie, ktoré nie sú vlastníctvom autora blogu, sú na blogu používané k nezištným redakčným účelom a k nezištnému novinárskemu spravodajstvu a publicistike v súvislosti s udalosťami, ktoré sú pre verejnosť zaujímavé a hodné zaznamenania v zmysle dodržania doktríny čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach. Napriek tomu, ak na tomto blogu nájdete svoju fotografiu, o ktorej si myslíte, že u nej nebola dodržaná licenčná schéma o možnostiach jej voľného zdieľania a využívania, alebo fotografiu, o ktorej si myslíte, že je v rozpore s doktrínou čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach, a neželáte si, aby sa na tomto blogu ďalej zobrazovala, kontaktujte ma, prosím.