Výsledky známkovania hokejistov za sezónu 2013/14

MARTIN UŽÁK | 26.06.2014


Tomáš Tatar v drese Detroit Red Wings (Eric Ringwelski, 04.04.2014; via CC BY-SA 4.0)


Fanúšikovia Detroit Red Wings spod komunitnej stránky Detroit Red Wings CZ & SK mali v posledných týždňoch možnosť zapojiť sa do známkovania hokejistov Red Wings za sezónu 2013/14.

Známkovanie jednotlivých hráčov mužstva prebiehalo v období od 26. mája do 23. júna. Každý deň od 18:00 SEČ bol na komunitnej stránke známkovaný iný hokejista, ktorý bol fanúšikom predstavený prostredníctvom fotografie a vybraných osobných štatistík, ktoré nadobudol v ročníku 2013/14.

Známkovaní boli iba hokejisti, ktorí v sezóne 2013/14 obliekli dres Red Wings minimálne v 20 zápasoch (v ôsmich u brankárov). Celkovo teda bolo známkovaných 29 z 38 hráčov, ktorí za Detroit v ročníku nastúpili.

Zo zozbieraných číselných známok bol pre každého hráča vytvorený priemer, z ktorého bola odvodená výsledná známka. V prípade nutnosti bola výsledná známka zaokrúhlená smerom nadol (ak bola na desatinnom mieste hodnota 1 až 4) alebo smerom nahor (ak bola na desatinnom mieste hodnota 5 až 9).


(Martin Užák, Hockeytown Blog; 26.06.2014)


Z hľadiska postov boli známkujúci fanúšikovia Red Wings najspokojnejší s brankármi, ktorých priemerná známka mala hodnotu 1,67. Obrancovia boli ohodnotení priemernou známkou 2,28 a útočníci priemernou známkou 2,33. Priemerná známka celého mužstva za sezónu 2013/14 bola 2,25.

Do známkovania sa zapojilo dovedna 56 priaznivcov, ktorí udelili 174 známok.




© Martin Užák, Hockeytown Blog, 2009 – 2021

Umiestňovanie textov na iné stránky, ich rozširovanie tlačou a inými médiami je možné iba s písomným súhlasom autora.

Hockeytown Blog je nekomerčný projekt slúžiaci na vzdelávacie a prezentačné účely. Fotografie, ktoré nie sú vlastníctvom autora blogu, sú na blogu používané k nezištným redakčným účelom a k nezištnému novinárskemu spravodajstvu a publicistike v súvislosti s udalosťami, ktoré sú pre verejnosť zaujímavé a hodné zaznamenania v zmysle dodržania doktríny čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach. Napriek tomu, ak na tomto blogu nájdete svoju fotografiu, o ktorej si myslíte, že u nej nebola dodržaná licenčná schéma o možnostiach jej voľného zdieľania a využívania, alebo fotografiu, o ktorej si myslíte, že je v rozpore s doktrínou čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach, a neželáte si, aby sa na tomto blogu ďalej zobrazovala, kontaktujte ma, prosím.