Finále kategórie v súťaži o najlepší blog roka 2012

MARTIN UŽÁK | 06.07.2012 | aktualizované 19.07.2017

Hockeytown Blog, jediný aktívny európsky blog venovaný Detroit Red Wings, sa dočkal príjemného ocenenia, keď bol nominovaný do finále svojej kategórie v hlasovaní o najlepší blog roka 2012.


Blog spod adresy detroitredwings.blog.cz (blog na tejto adrese figuroval do leta 2017, následne sa presunul na adresu hockeytownblog.sk) uspel v konkurencii 267 podobne zameraných stránok a prebojoval sa medzi päticu, z ktorej vzíde víťaz postupujúci do absolútneho finále.

O podobe päťčlenného finále kategórie "Fanblog" rozhodovala odborná porota zložená zo zástupcov mediálnej spoločnosti CET 21. Podľa Stanislava Rulca, redaktora blog.cz, uspel Hockeytown Blog vďaka tomu, že "vytvára dojem seriózneho a kvalitného obsahu". V odôvodnení komisie sa tiež píše, že Hockeytown Blog je spolu s blogom venujúcim sa írskej rockovej kapele U2 "najlepší vo svojej kategórii".

Hockeytown Blog sa okrem výhradne originálnych článkov a súborov informácií môže popýšiť aj najväčšou a najprehľadnejšou zbierkou odkazov na historické videá Detroit Red Wings na internete, unikátnym súborom osobných fotografií stredoeurópskych priaznivcov Red Wings, jedinečnými návštevami pochádzajúcimi z viac ako 130 krajín celého sveta, ako aj desiatkami oslovených partnerských stránok.

Pokiaľ chcete Hockeytown Blog podporiť svojím hlasom, môžete tak urobiť v ankete na blogu venovanému súťaži. Hlasovanie o najlepší "fanblog" končí 21. októbra 2012.
 




© Martin Užák, Hockeytown Blog, 2009 – 2021

Umiestňovanie textov na iné stránky, ich rozširovanie tlačou a inými médiami je možné iba s písomným súhlasom autora.

Hockeytown Blog je nekomerčný projekt slúžiaci na vzdelávacie a prezentačné účely. Fotografie, ktoré nie sú vlastníctvom autora blogu, sú na blogu používané k nezištným redakčným účelom a k nezištnému novinárskemu spravodajstvu a publicistike v súvislosti s udalosťami, ktoré sú pre verejnosť zaujímavé a hodné zaznamenania v zmysle dodržania doktríny čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach. Napriek tomu, ak na tomto blogu nájdete svoju fotografiu, o ktorej si myslíte, že u nej nebola dodržaná licenčná schéma o možnostiach jej voľného zdieľania a využívania, alebo fotografiu, o ktorej si myslíte, že je v rozpore s doktrínou čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach, a neželáte si, aby sa na tomto blogu ďalej zobrazovala, kontaktujte ma, prosím.