Klasifikácia Čechov a Slovákov za sezónu 2014/15

MARTIN UŽÁK | 19.07.2015

Priaznivci Detroit Red Wings spod komunitnej stránky Detroit Red Wings CZ & SK mali tento týždeň možnosť oznámkovať českých a slovenských hokejistov Red Wings za ich výkony v sezóne 2014/15.


Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo (Julian H. Gonzalez, Detroit Free Press)


Známkovanie prebiehalo v období od 13. do 17. júla. Zo zozbieraných číselných známok bol u každého hráča vypočítaný priemer, z ktorého bola odvodená výsledná známka. Výsledná známka vznikla zaokrúhlením priemeru smerom nadol (ak na desatinnom mieste bola hodnota 1 až 4), alebo smerom nahor (ak na desatinnom mieste bola hodnota 5 až 9). Pre porovnanie boli doplnené známky od vybraných novinárov.

Výsledky známkovania sú nasledovné:


(Martin Užák, Hockeytown Blog; 19.07.2015)


Najlepšie hodnotenie dostali Tomáš Tatar a Petr Mrázek (1). Trojica Marek Židlický, Tomáš Jurčo, Jakub Kindl bola ohodnotená známkou 3. U Židlického a Jurča bolo oznámkovanie ich výkonov priaznivcami identické ako u Teda Kulfana z denníka The Detroit News a Helene St. James z denníka Detroit Free Press. Známky Helene St. James a výsledné známky od fanúšikov sa nakoniec zhodovali u každého známkovaného hráča.

Do známkovania sa zapojilo celkovo 60 priaznivcov, ktorí udelili 92 známok.

Pokiaľ vás známkovanie hráčov Red Wings alebo iné aktualizácie komunitnej stránky Detroit Red Wings CZ & SK minuli a chceli by ste to zmeniť, v nastaveniach stránky zaškrtnite možnosť "dostávať upozornenia".




© Martin Užák, Hockeytown Blog, 2009 – 2021

Umiestňovanie textov na iné stránky, ich rozširovanie tlačou a inými médiami je možné iba s písomným súhlasom autora.

Hockeytown Blog je nekomerčný projekt slúžiaci na vzdelávacie a prezentačné účely. Fotografie, ktoré nie sú vlastníctvom autora blogu, sú na blogu používané k nezištným redakčným účelom a k nezištnému novinárskemu spravodajstvu a publicistike v súvislosti s udalosťami, ktoré sú pre verejnosť zaujímavé a hodné zaznamenania v zmysle dodržania doktríny čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach. Napriek tomu, ak na tomto blogu nájdete svoju fotografiu, o ktorej si myslíte, že u nej nebola dodržaná licenčná schéma o možnostiach jej voľného zdieľania a využívania, alebo fotografiu, o ktorej si myslíte, že je v rozpore s doktrínou čestného použitia ("fair use") podľa amerického zákona o autorských právach, a neželáte si, aby sa na tomto blogu ďalej zobrazovala, kontaktujte ma, prosím.